Enric Rifer
Transportes Enric Rife
 Transports Enric Rifé S.L. es crea el 27 de Gener de 1.999, amb un objectiu clar,  ser la hereva de tota una nissaga familiar. Amb aquesta, es la tercera generació dedicada al transport i la segona, dedicat al transport de granels en general.  

Contem amb una flota, composta tant per  vehicles propis, com per  transportistes professions autònoms.  Per solucionar qualsevol necessitat de transport a granel, amb un servei de qualitat, avalat per l’obtenció de la certificació UNE-EN-ISO 9.001 de Qualitat i UNE-EN-ISO 14.001 de Gestió Ambiental. Que garantiza als nostres clients que Transports Enric Rifé S.L. es regeix per paràmetres afins a questes normatives.
 

Donat el caràcter de Operador Logístic que tenim, gosem de capacitat legal per mediar en el transport. Oferint als nostres clients, una gran cartera de proveïdors, sense que això signifiqui una pèrdua de qualitat.

 
La nostre activitat principal es centra en el Port de Barcelona, on es realitzen operatives destinades a la estiba y desestiba de vaixells, tant de cereal, com d’altres granels. També ens dediquem al abastiment de fabriques de pinso, farineres, granges, etc… I al transport de mercaderies a granel, com graveta, arena, sauló, carbó, clinker, estella, abono, etc.., qualsevol mercaderia que els nostres vehicles puguin transportar.  

En el futur, volem seguir creixent, però sense que  signifiqui una perdura de Qualitat en els nostres serves.
 

Agraïm la confiança dipositada en nosaltres, a tots el nostres clients, així com a tots els professionals, que al llarg d’aquestes tres generacions hem tingut el privilegi de treballar amb ells. En el futur, seguir sent mereixedors de la seva confiança. Aquest es un dels nostres objectius primordials.
 

Donem la benvinguda als nous clients, esperant que la Qualitat dels nostres Serveis sigui la que esperant de nosaltres, per això, posem la nostre empresa a la seva disposició.

 
De tots els que formem Transports Enric Rifé S.L. 

Moltes Gracies per la seva confiança.
C/ Once, 3  |  Urb. Santa Maria de la Vall  |  Apart. de Correos nº 24  |  08757  |  Corbera de Llobregat  |  Barcelona  |  Tel.: 93 650 22 53  |  Fax: 93 650 16 45
linia
Copyright 2008 - Política de privacitat            Programacion web: ibatmedia